Ny rapport frå Friends of the Earth- Russland

Rapporten fortel mellom anna at meir enn 70 prosent av dei russiske atomreaktorane er for gamle. Dei vart bygde på 70 talet for å fungere i 30 år. I dag er 36 reaktorar i drift på 11 kraftverk. 7 reaktorar er stengde. Dekommisjonerings-arbeid må starte dei neste 15 åra, men pengar til dette er ikkje på plass. Gamle reaktorar får lisens til livstidsforlenging utan vurdering. (Nuclear Monitor, 17. June 2020)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s